Misi

MENCARI 5 ORANG SEPERTI SAYA DALAM MENJALANKAN MISI:

1. memahami 1000 patah ayat-Ayat AlQuran dalam masa 3 bulan Melalui Kaedah Teknologi Ai (Memahami 1000 patah bersamaan dengan Memahami 80% makna Ayat Al Quran)

2. Mengajak dan Mendaftar Sekurang-Kurang 13 Orang Sehari Dari Seluruh dunia Mempelajari dan Memahami Ayat-Ayat Al Quran.

3. Menjana sekurang-Sekurang Seribu Ringgit sehari melalui platform ini, Secara Online dari Rumah

4. Membantu Syarikat Mencapai Misi Membantu 100juta Orang Memahami Al Quran

Misi diatas Akan Dicapai melalui Platform Teknologi Ai ThinkQuran Bersama-sama 5 Orang Yang Seperti saya Sebagai Reseller ThinkQuran

Jika Tuan-Puan ingin Turut Serta Mencapai MISI di atas, JOIN ThinkQuran RESELLER dengan Klik Butang di bawah

Strategi serta Langkah-Langkah Untuk Capai MISI di Atas Akan di Kongsikan Dengan Tuan-Puan Yang Mendaftar sebagai RESELLER THINK QURAN

KENAPA SAYA JALANKAN MISI INI…

Cita-cita saya diumur persaraan ini ingin banyak habiskan masa bersama keluarga, di mesjid serta perbanyakkan amal jariah untuk menghadapi masa kematian yang kita tidak tahu bila..

Kita selalu dengar para ustaz sering mengajar tentang Tiga Perkara yang kita boleh bawa ketika kita meninggal:

  1. Amal Jariah
  2. Ilmu yang bermanafaat
  3. Anak-anak soleh yang sentiasa mendoakan kita

Memikirkan tentang ini saya selalu berdoa agar Allah kurniakan perkara diatas kepada saya dan keluarga. Suatu hari pada 1 Nov 2023 saya berdoa agar saya dikuriakan Allah jalan-jalan untuk saya lepaskan segala hutang-piutang saya di dunia ini serta dapat mencapai tiga perkara diatas. Sambil berdoa saya berzikir sebanyak mungkin dengan Zikir “Hasbunallah hu Wanikmal Wakil” sehingga saya terlelap… Terjaga dari tidur, saya mencapai smartphone saya, apa yang saya nampak pertama kalinya, posting dari rakan fb saya “Ada modal 1K, nak buat real bisnis online tapi tak tahu bisnis apa. Kami boleh bantu bukan setakat untuk market Malaysia malahan Global sudah tersedia 4 bahasa utama. Bisnis tiada saingan dengan sistem luar biasa.

Saya terus komen postingnya dan beliau bagi link website kepada perkara yang beliau post. Saya baca dan teliti website tersebut serta melihat pula video-video penerangan mengenai apa yang beliau cakapkan… Masya Allah, terdetik dihati saya yang perkara ini sangat bagus dan peluang untuk saya capai impian saya… Tujuh harinya berikutnya saya mendalami dengan lebih terperinci dan akhirnya pada 7 Nov 2023 saya buat keputusan untuk register dan berjuang bersama syarikat ini…

Keputusan ini saya buat kerana ia punyai ciri-ciri yang saya cari :

Mempunyai ciri-ciri yang kita boleh bawa bekal sepeninggalan kita.. serta:

1. Kerja dari rumah secara online – Kegemaran utama saya

2. Pasaran sangat besar (2 billion muslims globally) (Google Search Bulanan :”al quran online” = 135,000 Jumlah Al Quran Niche : 5,317,730! Carian Sebulan!)

3. Affiliate Marketing – Tidak ada susah payah buat produk dan after sales support

4. Produk Digital – Tidak perlu simpan stok dan pos mengepos

5. Harga jualan satu Apps ialah RM299. Syarikat beri komisyen RM79 setiap satu jualan . Hanya perlu jual 13 apps sehari untuk capai seribu RM sebulan

Setelah saya register, saya bina dan tetapkan strategi-strategi untuk berkembang demi mencapai misi yang telah ditetapkan.

Disini Saya ingin mengajak Tuan Puan bersama-sama mencapai MISI diatas dan juga MISI lain yang tuan puan idamkan. Tuan Puan boleh bersama-sama saya berjuang mencapai misi tersebut dan akan saya kongsikan strategi-strategi dengan klik dan register dilink dibawah hari ini: